085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Letselschade whiplash in Woerden?

Met een whiplash wordt een ernstig nekletsel bedoeld dat vaak veroorzaakt wordt door een aanrijding van achteren, ook wel kop-staartbotsing genoemd. Een whiplash is meer dan nekpijn na een aanrijding. Er komen ook andere klachten bij kijken, zoals misselijkheid, concentratieproblemen en slapeloosheid. Deze klachten kunnen lang aanhouden en zelfs chronisch zijn. Het is dus van groot belang dat u de juiste juridische stappen neemt na een verkeersongeval met dit soort gevolgen. Als u niet in actie komt, heeft u de kans dat u al uw kosten niet kunt verhalen op de schuldige partij. Vooral bij een whiplash is een schadevergoeding soms lastig te verkrijgen, omdat het om een complexe aandoening gaat.

Whiplash schadevergoeding

Voordat we een schadeclaim indienen, is het van belang om uw situatie goed onder de loep te nemen. Wat zijn de verschillen tussen nu en voor het ongeluk? Wat voor letsel heeft u en wat voor financiële gevolgen heeft dit? Als u (tijdelijk) niet kunt werken door het letsel loopt u veel inkomsten mis. Daarnaast maakt u wellicht veel extra kosten, zoals reiskosten van en naar het ziekenhuis, kosten voor huishoudelijke hulp omdat u zelf niet meer alles kunt doen of u heeft veel (onverzekerde) ziektekosten. Al deze kostenposten kunnen we voor u claimen, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Bel naar 085 - 580 41 14 om te informeren over onze werkwijze of om meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging