085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Letselschade door verkeersongeval in Woerden?

Bent u betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Gelukkig lopen veel verkeersongevallen met een sisser af, laten u met de schrik vrijkomen en is hooguit uw voertuig beschadigd. Maar in welke proportie een verkeersongeluk ook plaatsvindt, het is bijna altijd een gebeurtenis die u niet snel vergeet. Vooral wanneer u blijvende gevolgen in de vorm van letselschade heeft overgehouden aan het voorval zult u nog meerdere malen stil blijven staan bij de dag dat het plaatsvond.

Letsel na een auto ongeluk?

Het kan zijn dat u bijvoorbeeld fysiek letsel, psychologische trauma’s of financiële schade oploopt door het ongeval. Het kan in dit geval erg frustrerend zijn als de schuld van het verkeersongeval bij iemand anders ligt. Gelukkig kunt u in dat geval de kosten verhalen op degene die aansprakelijk is. Het is verstandig om hierbij hulp in te schakelen van een letselschade expert. In de omgeving van Woerden staat Janse Advocaten voor u klaar!

Kosteloze juridische ondersteuning in Woerden

Vaak hoeft u na een verkeersongeval de kosten voor juridische hulp niet zelf te betalen. Wanneer iemand anders verantwoordelijk is voor uw schade, is deze namelijk ook verantwoordelijk voor de kosten die u maakt voor juridische dienstverlening. Schakel daarom direct een letselschadespecialist van Janse Advocaten te Woerden in bij een verkeersongeval. Wij staan u graag bij!

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging