085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Schadevergoeding aanvragen Woerden

Heeft u letsel opgelopen door een ongeval in het verkeer, op het werk of door een fout van uw arts? Als u buiten uw schuld om betrokken bent geraakt bij een ongeval en hierdoor letsel heeft opgelopen, kunt u een schadevergoeding claimen. Dit betekent dat u de kosten kunt verhalen op de veroorzaker.

Wat voor kosten kunt u verhalen?

Bij deze kosten kunt u denken aan ziekenhuiskosten, een gemist inkomen of kosten voor openbaar vervoer. Schadevergoedingen kunnen worden onderverdeeld in materiële en immateriële schade. Onder materiële schade vallen alle directe kosten die u heeft gemaakt ten gevolge van het ongeval. Psychische en emotionele schade vallen onder immateriële schade. De advocaten van Janse Advocaten te Woerden kunnen u in beide gevallen uitstekend bijstaan.

Deskundige ondersteuning bij uw letselschadeclaim

Wanneer u een schadevergoeding wilt krijgen voor uw letselschade, is het belangrijk dat er aangetoond kan worden dat uw schade is veroorzaakt door toedoen van een ander. Het is raadzaam om hierbij een ervaren letselschade advocaat in te schakelen. Mr. F.A. Janse staat u graag bij in Woerden en omgeving. Wij proberen er eerst met de tegenpartij uit te komen. Als dit niet lukt, zal de schadeclaim in de rechtbank behandeld worden. Wilt u meer informatie of advies? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging