085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Letselschade na medische fout in Woerden?

Waar mensen werken worden fouten gemaakt, ook in de gezondheidszorg. Deze fouten worden niet alleen door artsen veroorzaakt, maar bijvoorbeeld ook door verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere medewerkers in de gezondheidszorg. Uiteraard proberen zij u zo goed mogelijk te behandelen. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en u schade oploopt. Dit betekent echter niet automatisch dat u recht heeft op een schadevergoeding. U moet kunnen bewijzen dat er sprake is van een medische misser. De hulpverlener heeft een ‘inspanningsverplichting’, wat wil zeggen dat deze zich maximaal zal inspannen om u alsnog beter te krijgen. Als hier niet aan wordt voldaan of als er sprake is van onzorgvuldigheid, dan heeft u recht op een schadevergoeding.

Soorten medische fouten

Veel mensen denken bij een medische fout vrijwel alleen aan een fout tijdens een operatie. Naast operatiefouten kunnen een verkeerde diagnose, onjuiste medicatie of het leveren van onvoldoende nazorg echter ook leiden tot een medische fout.

Juridische bijstand door Janse Advocaten in Woerden

F.A. Janse heeft jarenlange ervaring in het bijstaan van slachtoffers van medische fouten. Wij maken gebruik van een deskundig medisch adviesbureau, dat gespecialiseerd is in het bijstaan van slachtoffers. Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Ook voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 085 - 580 41 14.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging