085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Letselschadespecialist Woerden

Janse Advocaten is uw letselschadespecialist in de omgeving van Woerden. Ons advocatenkantoor heeft er bewust voor gekozen om enkel slachtoffers van letselschade te vertegenwoordigen en niet de aansprakelijkheidsverzekeraars. Hierdoor is er geen sprake van belangenverstrengeling in de zaak van het slachtoffer. Wij zijn van mening dat het slachtoffer in de moeilijkste positie verkeert en het meest behoefte heeft aan deskundige juridische bijstand. Met ons aan uw zijde weet u zeker dat u goed tegenspel kunt bieden aan grote verzekeringsmaatschappijen.

Vele successen

In de afgelopen jaren hebben onze letselschadespecialisten vele zaken met succes behandeld en hebben de slachtoffers de vergoeding gekregen waar ze recht op hadden.

Letselschadebureau Janse Advocaten in Woerden

Wij zijn van mening dat een probleem beter kan worden voorkomen dan kan worden opgelost. Daarom kunt u uiteraard bij ons terecht wanneer u zich in een juridisch conflict bevindt, maar ook van tevoren. Op deze manier kan soms zelfs een juridische procedure worden vermeden. Onze letselschade experts zijn werkzaam in Woerden en omgeving. Wilt u advies of meer informatie over de diensten die wij u kunnen aanbieden? Of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken op ons kantoor? Neem dan direct contact op met een letselschadespecialist van ons advocatenkantoor in de regio Woerden.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging