085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen in Woerden

De aansprakelijkheid bij een bedrijfsongeval is soms lastig te bepalen. Stelt u zich voor dat u tijdens uw werk van de trap valt. Wie moet de schade die u oploopt vergoeden? Na een bedrijfsongeval heeft de werkgever de plicht te bewijzen dat hij of zij voldoende maatregelen heeft genomen om ongelukken tijdens het werk te voorkomen. De werkgever zal aansprakelijk worden gesteld als hij meer had kunnen doen om het ongeval te voorkomen. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor de schade die u heeft opgelopen? Aarzel niet om juridische hulp in te schakelen. Uw werkgever zou u kunnen tegenspreken. U zult dan moeten vechten voor de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Waarom u altijd een letselschadebureau moet inschakelen

Wanneer u door schuld van iemand anders letsel heeft opgelopen, krijgt u te maken met een verzekeringsmaatschappij als tegenpartij. Wanneer u snel bent genezen en geen klachten meer heeft, gaat het vaak om “een paar tientjes aan schade”. In dat geval kunt u uw letselschade soms binnen korte termijn afwikkelen met de aansprakelijke partij. Wanneer er sprake is van meer dan wat lichte kneuzingen, of u komt er zelf niet uit, kan het voor u beter zijn om een letselschadebureau in te schakelen. Janse Advocaten in Woerden behartigt uw belangen tegenover de aansprakelijke partij. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw herstel, terwijl u zeker weet dat er ook iemand is die alleen op uw belangen let.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging