085 - 580 41 14

Letselschade advocaat nodig in Woerden?

Bedrijfsongeval meegemaakt in Woerden?

Iedere werkgever heeft zorgplicht voor zijn werknemers. Helaas komen ongevallen op de bedrijfsvloer nog steeds regelmatig voor. Er is sprake van een arbeidsongeval als u lichamelijk of psychisch letsel oploopt op uw werk, door de schuld van een ander. Dit kan variëren van een gebroken been door een fout van een collega, tot letsel door onvoldoende of gebrekkige veiligheidsmaatregelen van uw werkgever.

Slachtoffer van een arbeidsongeval?

Een bedrijfsongeval kan zeer vervelende consequenties hebben. Zo kunt u wellicht (tijdelijk) niet meer werken of moet u iemand inhuren voor het huishouden. Ook kan er een conflict over het arbeidsongeval ontstaan met uw werkgever. Wellicht zorgt dit voor diverse strubbelingen, waardoor het voor u lastig wordt om weer arbeid te verrichten voor uw werkgever. Daarom is het verstandig om deskundige hulp in te schakelen bij het indienen van een schadeclaim. Janse Advocaten te Woerden staat u hierin bij.

Deskundige hulp na een bedrijfsongeval

Wanneer u slachtoffer bent van een arbeidsongeval, doet u er goed aan om zo snel mogelijk een ervaren expert in te schakelen. De procedure van een schadevergoedingsclaim kan namelijk lang duren en erg ingewikkeld zijn. Janse Advocaten in Woerden helpt u graag. Voor meer informatie, vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 085 - 580 41 14.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Woerden, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vianen, Houten, Maarssen, Bunnik, Zeist en De Bilt.

Hoofdvestiging